Looking For Anything Specific?

Tosuncuk Neden Tesli̇m Oldu - 'Tosuncuk' teslim oldu - PressTurk : Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken.

Tosuncuk Neden Tesli̇m Oldu - 'Tosuncuk' teslim oldu - PressTurk : Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken.. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Yaştasın övgüleriyle anılan çiftlik bank kurucusu mehmet aydın, kaçak durumda olduğu brezilya'da ansızın teslim olma sonucu aldı. Bizim paraları yedi, bitince teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Çiftlik bank dolandırıcılığıyla bilinen ve yurt dışına kaçarak yıllardır orada yaşayan tosuncuk teslim oldu.

Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Bu konuda çeşitli yorumlar var. .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu.

Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ...
Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ... from www.akdenizpostasi.com.tr
Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Herkes şaşırdı, parası bitti yorumları yapıldı. Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Mehmet aydın'ın planı ortaya çıktı.

Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi.

Peki mehmet aydın neden teslim oldu? Emniyet genel müdürlüğü i̇nterpol daire başkanlığı, mehmet aydın'ın türkiye'ye getirilmesi için girişimlerde bulundu. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Çiftlik bank dolandırıcılığıyla bilinen ve yurt dışına kaçarak yıllardır orada yaşayan tosuncuk teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Herkes şaşırdı, parası bitti yorumları yapıldı. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? Son dakika haberine göre on binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? Mehmet aydın'ın planı ortaya çıktı.

Tosuncuk Mehmet Aydın nerede saklandığı belli oldu ...
Tosuncuk Mehmet Aydın nerede saklandığı belli oldu ... from netbihal.com
Bu konuda çeşitli yorumlar var. 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Tosuncuk mehmet aydın neden teslim oldu? Tosuncuk lakaplı mehmet aydın neden teslim oldu? Kurucusu olduğu çiftlik bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Bizim paraları yedi, bitince teslim oldu.

Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Kurucusu olduğu çiftlik bank'ın 77 bin üyesini 511 milyon tl dolandıran 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Peki tosuncuk neden teslim oldu? .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Zaten bizde hırsızın, dolandırıcının uzun süre yattığı nerede görülmüş. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Mehmet aydın internet üzerinden kurduğu çiftlik bank sistemiyle 2017'de görkemli açılışlar yaptı. Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm.

İşte gönderdiği açıklama ve hakkında detaylar. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Zaten bizde hırsızın, dolandırıcının uzun süre yattığı nerede görülmüş. .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın.

Tosuncuk,Brezilya'da teslim oldu
Tosuncuk,Brezilya'da teslim oldu from www.61medya.com
Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Peki mehmet aydın neden teslim oldu? 2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca lira vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Daha önce video yayınlayıp kendi hür irademle teslim olacağım diyen tosuncuk'un kısa süre içinde türkiye'ye iadesi bekleniyor. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Kurucusu olduğu çiftlik bank'ın 77 bin üyesini 511 milyon tl dolandıran 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Peki tosuncuk neden teslim oldu?

Peki mehmet aydın neden teslim oldu?

Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Mehmet aydın internet üzerinden kurduğu çiftlik bank sistemiyle 2017'de görkemli açılışlar yaptı. Emniyet genel müdürlüğü i̇nterpol daire başkanlığı, mehmet aydın'ın türkiye'ye getirilmesi için girişimlerde bulundu. Peki mehmet aydın neden teslim oldu? Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Çiftlik bank dolandırıcılığıyla bilinen ve yurt dışına kaçarak yıllardır orada yaşayan tosuncuk teslim oldu. .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi.

Posting Komentar

0 Komentar